ara's FotoPage

By: ara payung

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 26-Apr-2006 13:34 Email | Share | | Bookmark
BUDAK POMPUAN KECIK YANG SEMAKIN AKTIF!

Tengah panjat katil kat Cititel
Dalam proses nak mencabut gambar-gambar aku.
Aku baru je kemas benda tu...
View all 11 photos...
Ini aksi-aksi Deena yang dah macam-macam peelnya tu.


Tuesday, 11-Apr-2006 16:02 Email | Share | | Bookmark
RELAX, SANTAI, DAMAI & TENANG DI PERHENTIAN KECIL

 
 
 
View all 18 photos...
Cantik gila! Memang sesuai untuk misi mencari damai dan ketenangan, lebih2 lagi kalau pakai line Digi sebab kat pulau ni memang takde bar langsung! Hahaha! Okay la, takde orang akan call.

Kalau sapa yang gilakan laut dan segala aktiviti laut, tempat ni memang syurga korang la...


Friday, 7-Apr-2006 22:46 Email | Share | | Bookmark
CACA MARBA!

 
 
 
View all 12 photos...
Gambar-gambar yang aku tangkap masa diserang sakit mata, pegi PD, Pulau Perhentian, Aquaria, lepak kat Hotel Cititel Mid Valley dan masa melangut dok kat rumah tak tau nak buat apa...


Thursday, 9-Mar-2006 00:27 Email | Share | | Bookmark
RARE SPECIES

 
 
 
View all 47 photos...
Ni koleksi EP dan LP pak mentua aku. Peh! Macam-macam ada! Ni pun suku je yang aku sempat snap. Macam-macam penyanyi, ada setengah tu dia sendiri pun tak tau.Kekekeke.. ye laa, zaman muda-muda dia bantai ke beli segala rekod yang baru keluar. Imagine la... hahahahaha.

Koleksi dia memang tersimpan je kat kampung tu. Nak mainkan, player takde, dah melingkup! Try jugak kenen-kenen dia tak nak jual ke semua rekod-rekod tu sebab aku ada contact buyernya. Hmmm... bertuah la dia nak jual! Hahahahahaha


Tuesday, 7-Mar-2006 00:40 Email | Share | | Bookmark
HITAM PUTIH YANG AKU NAMPAK

 
 
 
View all 16 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net