ara's FotoPage

By: ara payung

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 31-Jan-2006 17:58 Email | Share | | Bookmark
AWAN GEMAWAN

Putrajaya... 8.05 am
Bukit Jalil... 5.20 pm
Bukit Jalil... 5.22 pm
View all 12 photos...
Allah swt berfirman di dalam al-Quran:

"Tidakkah engkau melihat bahawasanya Allah mengarahkan awan bergerak
perlahan-lahan, kemudian dia mengumpulkan kelompoknya, kemudian Dia
menjadikannya tebal berlapis-lapis?-Selepas itu engkau melihat hujan turun
dari celah-celahnya…”
(Surah An-Nur, 24:ayat 43)

Seronok tengok awan... kadang-kadang rasa boleh dijadikan selimut. Kadang-kadang rasa nak berlari kat atasnya. Paling kagum kalau tengok dari dalam flight...


Friday, 20-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
HITAM PUTIH KEHIDUPAN

LEPAK... Bandar Tun Hussein Onn, Cheras
CURI... Batu Gajah, Perak
INTAI... Jamban rumah aku
View all 18 photos...
Ramai orang tak suka kaler hitam ngan putih, tak meriah dan ceria kata diorang. Tapi hitam dengan putih tu kaler jugak kan?

Aku suka dua-dua kaler tu. Simple dan ada attitude. Gambar pada aku lebih berseni kalau dalam hitam putih.


Wednesday, 28-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
AKU PUN NAK AMBIK GAMBAR GAK!

KEPALA... Muzium Negara, Kuala Lumpur
USYA... Amcorp Mall, Petaling Jaya
KLASIK... Ipoh, Perak
View all 23 photos...
Heheh... Saja je try. Minat jugak photogrphy ni, tapi tak le terer dan kreatif sangat. Boleh le untuk suka-suka. Saja je eksperimen...



Friday, 18-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
DAH SETAHUN SEBELAS BULAN

First day kat rumah selepas keluar dari hospital.
Sempat le snap masa dia tengah nguap
Mungkin ini pose paling cun atau paling seksi. Heheh...
View all 11 photos...
Tu la dia... Sejak 20 Januari 2004, hidup gua ngan orang rumah berubah. Dah tak macam dulu dan yang nyato eh, semakin bertenggungjawab! Heheh... Semuanya gara-gara kemunculan makhluk kecik bernama IRDINA RIADZ. Muncul kat dunia ni dengan berat cuma 2.39 kg. Hmmm...

Gua tak tau macamana ada setengah orang yang tak nak anak. Bagi gua, anak sebenonya adalah segala-galanya. Memang la kadang-kadang tension sebab kena layan kerenahnya, tapi selalunya tension kat tempat keje hilang bila tengok dia melompat-lompat kat rumah.

Kena lak dengan umur Deena sekarang ni. Masya Allah, lasaknya! Tak padan dengan 'orang dapur'! Mula-mula gua ingat anak gua je yang camtu, rupa-rupanya anak kengkawan lain yang sebaya pun 2 X 5 je. Heheh...

Jadi kepada sesapa yang baru kahwin tu cepat-cepat la buat anak. Heheh... Errr.. memang la syok, tapi bila dapat anak lagi syok. Heheh... Lagipun setiap anak tu kan rezeki...


[<<  <  1  [2]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net