ara's FotoPage

By: ara payung

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 9-Mar-2006 00:27 Email | Share | Bookmark
RARE SPECIES

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ni koleksi EP dan LP pak mentua aku. Peh! Macam-macam ada! Ni pun suku je yang aku sempat snap. Macam-macam penyanyi, ada setengah tu dia sendiri pun tak tau.Kekekeke.. ye laa, zaman muda-muda dia bantai ke beli segala rekod yang baru keluar. Imagine la... hahahahaha.

Koleksi dia memang tersimpan je kat kampung tu. Nak mainkan, player takde, dah melingkup! Try jugak kenen-kenen dia tak nak jual ke semua rekod-rekod tu sebab aku ada contact buyernya. Hmmm... bertuah la dia nak jual! Hahahahahaha


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net